Hvad hvis jeg ikke er samfundsvidenskabelig studerende?

Du er meget velkommen til at deltage i Political Science Case Challenge, selvom du ikke er samfundsvidenskabelig studerende. Søger du med et hold, er kravet blot, at I er mindst to samfundsvidenskabelige studerende. Hold med færre end to samfundsvidenskabelige studerende vil komme bagerst i køen af ansøgere. Du kan også søge uden et hold. Du vil herefter blive sat sammen med andre, der også søger selv.

Hvorfor skal jeg indsende mit CV?

CV’et - og eventuelle karakterer - bliver brugt til at vurdere de enkelte hold i tilfælde af, at der kommet flere ansøgere, end der er pladser til.

Hvem ser mit CV og mine karakterer?

CV og karakterer vil udelukkende blive set af vores konsulentpartner QVARTZ. Holdet bag PSCC vil under ingen omstændigheder se dit CV eller dine karakterer.

Er det en fordel at indsende sine karakterer?

Det kan være en fordel at indsende både CV og karakterer. Nogle studerende har fokuseret mere på deres karakterer end deres studiejobs og frivillige arbejde, og det vil vi gerne give dem mulighed for at vise. Det er dog absolut ikke et krav at indsende karakterer.

Skal man være fire på et hold?

Man kan være 3 eller 4 på et hold. Du kan også søge om en plads, selvom du kun er dig selv eller dig og din kammerat. Så vil I få tildelt en ekstra makker eller to, der ligesom jer heller ikke kunne stille et helt hold.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan stille et helt hold?

Kan du ikke stille et hold med tre eller fire deltagere, kan du ansøge med en makker eller bare som dig selv. Du/I vil herefter blive sat sammen med en eller to andre, som passer sammen med dig/jer. Vores konsulentpartner, QVARTZ, vil stå for at sammensætte de "sammenbragte" hold. Når er hold bliver sat sammen af QVARTZ vil der primært blive skelet til længde på studie og andre erfaringer.

Kan jeg se finalen, selvom jeg ikke selv er deltager ved PSCC18?

Det kan du sagtens. Finalen afholdes på Dome of Visions nede på havnen fra klokken 19, og du er mere end velkommen. Efter finalen er der efterfest med både DJ, bar og mulighed for at tale med både QVARTZ og Finansministeriet.

Skal jeg have min egen madpakke med?

Selvfølgelig skal du ikke det. Der er gratis mad og drikke under hele arrangementet. Både det nyåbnede Mahalo Poke på Mejlgade og den tidligere vinder af SmagAarhus Fauro står for maden til PSCC18, så du kan godt glæde dig.

Koster det noget at være med?

Ikke en klejne.

Er det nødvendigt at have erfaring med case competitions for at være med?

Erfaring er på ingen måde en forudsætning. Om torsdagen vil der være workshops i case competition, hvor I vil lære alle de basale fremgangsmåder, tips og tricks.

Skal jeg gå på 6. semester eller derover for at være med?

For at kunne deltage skal man som minimum være på 6. semester. Til gengæld modtager vi gerne ansøgninger fra folk helt op på phd.-niveau.

Hvad hvis jeg har et spørgsmål, I ikke har svaret på?

Hvis der er noget, vi ikke har svaret på, kan du skrive til os på vores facebook-side eller på vores mail info@pscc.dk.