PSCC 2019

(Hvis du har problemer med at afspille videoen, kan den også ses på Facebook)

Til PSCC 2019 præsenterede Sundheds- og Ældreministeriet en case for deltagerne, hvor de skulle udpege 2-3 strategiske indsatser ministeriet skulle satse på for at sikre et sundhedsvæsen i verdensklasse i fremtiden. Konsulenthuset Qvartz samarbejdede med holdene undervejs og hjalp dem med at forbedre deres løsninger og afpudse deres præsentationer.

Alle holdene præsenterede deres løsninger på årets case for et dommerpanel, og 3 hold blev sendt videre til årets finale. Antikmuseet på AU lagde fantastiske rammer til finalen, hvor dommere fra Qvartz, Sundheds- og Ældreministeriet samt AU’s egen tidligere prorektor og økonomisk vismand, Nina Smith, bedømte de tre finalehold og stillede dem skarpe spørgsmål.

Til sidst trak holdet Ofrene for den differentierede pensionsalder  sig sejrrigt ud af en tæt finale, hvor de gav deres bud på en vej frem for Sundheds- og Ældreministeriet.

Casen fra 2019-udgaven af PSCC kan findes her, mens præsentationerne fra finalisterne kan findes her (vinder), her og her.

Se det hele i videoen og begynd at glæd dig til PSCC2020! Hvis du gerne vil være med til at stable det på benene som arrangør, må du også meget gerne det. Skriv til os på Facebook, hvis du er nysgerrig!