Partnere

Hovedpartner PSCC 2020:

Dette års hovedpartner er ingen ringere end Boston Consulting Group (BCG).

BCG er et globalt førende strategikonsulenthus, der samarbejder med verdens største virksomheder inden for både den private og offentlige sektor samt på tværs af samtlige industrier. Siden 1963 har BCG globalt leveret innovative løsninger til komplekse problemstillinger for at hjælpe deres kunder med at skabe værdi – både for dem selv og deres omverden.

BCGs konsulenter kommer fra en bred vifte af forskellige erfaringer og baggrunde, hvilket gør det muligt at analysere opgaver fra nye vinkler samt udfordre etablerede rammer for problemløsning. Sparringen på tværs af forskellighed er hvad der er med til at løfte BCGers personlige udvikling, samt løfte deres kunder til nye højder.

I dag er BCG København det hurtigst voksende strategikonsulenthus i Danmark.

 

Case-partnere PSCC 2020:

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på et af de mest betydningsfulde danske ministerier. Mød Finansministeriet til dette års PSCC.

Finansministeriet spiller en helt central rolle for Danmarks skiftende regeringers økonomiske politik. Udover at stå for den årlige finanslov og have formandsskabet i det centrale Økonomiudvalg, varetager ministeriet også Danmarks interesser i EU, IMF, G20 og i det nordiske samarbejde. Men hvad de fleste ikke ved, så håndteres også States ejerandele i forskellige selskaber, samt forberedelsen af forhandlingerne mellem regeringen, KL og regionerne også af Finansministeriet. De spiller derfor en helt afgørende rolle for Danmark både nationalt og internationalt.

Vi kan derfor med stolthed præsentere Finansministeriet som den ene af dette års to casevirksomheder. I kan i dette års PSCC  se frem til en case, der bliver både spændende og udfordrende. Under casearbejdet, kan I som deltagere få sparring og rådgivning af repræsentanter fra Finansministeriet og I vil få en helt unik indsigt i det betydningsfulde ministeriums organisation, arbejdsmetoder og opgaver.

 

Hvor FM er en genganger i PSCC-regi er Dansk Industri en helt ny casevirksomhed. Det er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, med mere end 11.000 medlemsvirksomheder, og de spiller en helt essentiel rolle i det danske erhvervsliv. Som erhvervsorganisation varetager DI medlemsvirksomhedernes politiske interesser og søger derfor at påvirke de rammevilkår, som virksomhederne arbejder under. PSCC er glade for at kunne præsentere DI, som med garanti vil komme til at sætte et spændende præg på casen!

 

Samarbejdspartner:

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Djøf afholder også kurser og giver råd og vejledning om alt karriereorienteret. Hos Djøf kan du finde sparring til karriereplaner, din løn, hjælp til ansøgninger og meget mere.

Djøf giver også vejledning til kommende iværksættere eller allerede selvstændige og tilbyder professionelle netværk, hvor du bliver sat i forbindelse med dem, der er relevante for dig.

I 2018 vandt PSCC prisen for bedste arrangement ved Djøfs årlige studentergalla. I begrundelsen lagde dommerpanelet vægt på de gode deltagerevalueringer og den fremragende eksekvering.

 

Øvrige partnere:

             

 

Fonde:

    

 

 

Tidligere partnere: