October 31, 2017

Partnere

Hovedpartner:

 

 

QVARTZ  er en global management konsulentvirksomhed med nordiske rødder. Fra deres kontorer i Amsterdam, Hamburg, København, New York, Oslo, Singapore og Stockholm løser de projekter for store, internationale virksomheder over hele kloden,

QVARTZ er inspireret af mennesker, som tør, har drive og gør en forskel. Virksomheden har i dag 350 ansatte, som sammen leverer ‘next practice’ management consulting; evnen til håndtere og løse komplekse problemstillinger kombineret med evnen til at engagere og mobilisere kunderne. I 2017 blev QVARTZ for andet år i træk kåret til det konsulenthus i Europa med den bedste virksomhedskultur i den internationale undersøgelse Vault. QVARTZ’ resultatorienterede fokus går således hånd i hånd med deres store menneskelige fokus.

Til PSCC18 vil QVARTZ bl.a. stå for workshops i præsentationsteknik, give sparring til deltagerne i løbet af hele eventen samt løfte sløret for, hvad konsulentverdenen har at byde på for den samfundsvidenskabelige profil.

Casepartner:

 

Så er muligheden for at komme helt tæt på et af de mest betydningsfulde danske ministerier. Mød Finansministeriet til dette års PSCC18.

Finansministeriet spiller en helt central rolle for Danmarks skiftende regeringers økonomiske politik. Udover at stå for den årlige finanslov og have formandsskabet i det centrale Økonomiudvalg, varetager ministeriet også Danmarks interesser i EU, IMF, G20 og i det nordiske samarbejde. Men hvad de fleste ikke ved, så håndteres statens ejerandele i forskellige selskaber, samt forberedelsen af forhandlingerne mellem regeringen, KL og regionerne også af Finansministeriet. De spiller derfor en helt afgørende rolle for Danmark både nationalt og internationalt.

Vi kan derfor med stolthed præsentere Finansministeriet som dette års casevirksomhed. I kan i dette års PSCC18  se frem til en case, der bliver både spændende og udfordrende. I får lov til at prøve jer selv af i arbejdet med at sikre sunde offentlige finanser med en konkret og virkelighedsnær problemstilling. Under casearbejdet, kan I som deltagere få sparring og rådgivning af repræsentanter fra Finansministeriet og I vil få en helt unik indsigt i det betydningsfulde ministeriums organisation, arbejdsmetoder og opgaver.

.

Premium-sponsor:

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Djøf afholder også kurser og giver råd og vejledning om alt karriereorienteret. Hos Djøf kan du finde sparring til karriereplaner, din løn, hjælp til ansøgninger og meget mere.

Djøf giver også vejledning til kommende iværksættere eller allerede selvstændige og tilbyder professionelle netværk, hvor du bliver sat i forbindelse med dem, der er relevante for dig.

 

Samarbejdspartnere: